LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Forestal Park

Forestal Park Themaparken in Tenerife
Forestal Park Themaparken in Tenerife
Forestal Park Themaparken in Tenerife

Een natuuroord met avonturen en amusement in La Esperanza

De hoogste toppen beklimmen, het aroma van de dennenbomen inademen en een zee van bomen ontdekken die zich versmelt met de oceaan... In het hart van het bos van La Esperanza bevindt zich Forestal Park, een recreatief gebied met avontuur en exploratie tussen lianen en tokkelbanen. In een oord met eeuwenoude bomen is dit geweldig om op een alternatieve manier de tijd te verdrijven in contact met de natuur.

Een themapark in het beschermd landschap van Las Lagunetas

Forestal Park is het grootste themapark in de Canarische Eilanden met avonturen in de bomen. Een recreatief gebied voor actief toerisme in een bos van Canarische dennenbomen, ideaal om de dag te doorbrengen omgeven door natuur. Het telt meer dan 90 spellen in de hoogte, klimmuren, Tibetaanse bruggen en tokkelbanen om te verjongen door het beoefenen van een nieuwe sport in de vrije lucht. Het heeft verschillende circuits aangepast voor elke leeftijdsgroep en aan ieders lichaamsconditie. Maar het is aangeraden een lange broek en sportschoenen aan te trekken om van de ervaring te genieten op een aangename manier.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN