LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Castillo de San Miguel

Castillo de San Miguel Toeristische attracties in Tenerife
Castillo de San Miguel Toeristische attracties in Tenerife
Castillo de San Miguel Toeristische attracties in Tenerife

Een banket met middeleeuws toernooi in het zuiden van Tenerife

Vlakbij Los Cristianos in het zuiden van Tenerife bevindt zich het indrukwekkende Castillo de San Miguel. Tijdens het bezoek reist men in de tijd naar de middeleeuwen om te genieten van een authentiek spektakel met toernooien en middeleeuwse spelen terwijl men plaatsneemt in een banket. De kinderen zullen versteld staan van de kracht van de paarden en het glanzen van de zwaarden waarbij de hele familie de ridder zal aanmoedigen die hen vertegenwoordigt in het toernooi, en zal lachen met de grollen van de hofnar.

Spektakels en muziek om een leuke avond te beleven

Na het toernooi en het banket dat voortdurend wordt voorgezeten door de graven van het Castillo de San Miguel, gaan de gasten naar de ruime danszaal. De spektakels met acrobatie, ballet en capoeira zijn gebruikelijk in deze zaal waar de muziek de protagonist is. In het Castillo de San Miguel zullen de bezoekers zowel in familie als met vrienden een leuke en spannende avond beleven die moeilijk te vergeten is.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN