LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Lanzarote a Caballo

Lanzarote a Caballo Toeristische attracties in Lanzarote
Lanzarote a Caballo Toeristische attracties in Lanzarote
Lanzarote a Caballo Toeristische attracties in Lanzarote

Paardrijlessen voor de hele familie in Lanzarote

De liefhebbers van paarden en de paardrijkunst kunnen ook genieten van hun favoriete bezigheid tijdens hun vakantie in Lanzarote. In het zuiden, vlakbij Puerto Calero, biedt Lanzarote a Caballo paardrijlessen en uitstappen voor de hele familie. Hun installaties beschikken ook over een speelzone Fort Apache en een boerderij waar kleine kinderen pony's, eenden en schapen, en nog vele andere dieren van dichtbij kunnen zien.

Uitstappen op een kameel en ter paard doorheen een woestijnlandschap

Kamelen zijn alledaagse dieren in het landschap van Lanzarote en in dit centrum kan men een tocht van een uur op hun bult beleven, genietend van het woestijnlandschap van het eiland. En zonder het verlaten van Lanzarote a Caballo kan men ook paardrijlessen volgen die de professionele lesgevers organiseren. De uitstappen van twee uur zijn voorbehouden voor de meest ervaren ruiters die een bijzondere en exotische omgeving zullen ontdekken op de rug van dit prachtige dier.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN