LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Waterpark Oasis Lago Taurito

Oasis Lago Taurito Waterparken Gran Canaria

Het hotel met waterpark in Gran Canaria

Oasis Lago Taurito is perfect voor ontspanning en plezier, want het is het enige waterpark op het eiland Gran Canaria in een hotel. Het Paradise Lago Taurito Hotel heeft een volledig gamma van diensten en is een aanvulling voor de familie vakantie en het waterpark is geweldig voor de kleintjes door hun leuke attracties. Gelegen aan het strand, in de buurt van Maspalomas, in het zuiden van het eiland, is het ideaal om te herstellen van de stress.

Zoutwater voor het plezier en de warmwaterbronnen om te ontspannen

Mogan is het enige waterpark met zout water van de Canarische Eilanden. Het biedt tal van glijbanen waar glijden, klimmen en swingen gewoon is, maar met de geur van de zee. Het heeft ook vele diensten zoals restaurants, bars en winkels. Zelfs fitness en sportzones voor tennis en paddle terreinen. En om volledig te worden vernieuwd en alles te vergeten, wordt dit aangevuld met een wellness- en thermale spa. Oasis Lago Taurito is ook puur plezier voor kinderen, en ontspannend voor de ouders.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN