LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Mundo Aborigen

Mundo Aborigen Atracciones turísticas de Gran Canaria
Mundo Aborigen Atracciones turísticas de Gran Canaria
Mundo Aborigen Atracciones turísticas de Gran Canaria

Een themapark om het inheemse leven te ontdekken

In het zuiden van Gran Canaria omgeven door de ravijn van Fataga middenin het natuurpark van Ayagaures bevindt zich het themapark Mundo Aborigen toegewijd aan de geschiedenis en de cultuur van de Canarische Eilanden. Hier zullen de bezoekers van dichtbij zien hoe het leven was van de eerste bewoners van de eilandengroep dankzij de imitaties van dagdagelijkse taferelen en de meer dan honderd figuren in ware grootte.

Een openluchtmuseum in een indrukwekkend landschap van Gran Canaria

Het indrukwekkend landschap van de ravijn van Fataga is de perfecte omgeving voor dit openluchtmuseum waar de geheimen worden onthuld van de inheemse cultuur terwijl men geniet van het uitzicht en het aangename klimaat. De kleine kinderen beleven plezier in contact met de natuur en spelen met de honden, varkens en geiten van Mundo Aborigen terwijl de volwassenen ontdekken hoe het leven was in de Canarische Eilanden meer dan 2.000 jaar geleden alsof het een reis door de tijd is.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN