Bodyboard in de linkse van La Santa

Eén van de beste golven van Europa om bodyboard te beoefenen

De linkse van La Santa wordt verondersteld één van de beste golven van Europa te zijn voor het beoefenen van bodyboard. Gelegen in het vissersdorpje La Santa, aan de noordwestkust van Lanzarote, wordt het gedurende het gehele jaar bezocht door ervaren bodyboarders vanwege de constante kwaliteit. Gemakkelijk te vinden en zelfs zichtbaar vanaf de weg, ligt het dicht bij enkele van de meest bekende plaatsen van het eiland, hetgeen ervoor zorgt dat deze zone een geweldige surf- en sportieve atmosfeer uitademt.

Een plaats alleen geschikt voor experts in Lanzarote

De linkse van La Santa is in werkelijkheid een piek die aan beide zijden breekt. De rechtse is favoriet bij de bodyboarders om de snelste en de meest holle te zijn en een verticale muur te hebben met een kort parcours. Bij grote golven wordt veel ervaring vereist en dient men gekleed te gaan met onderkousen en een neopreen pak voor het geval dat men op de bodem van het vulkanische rif belandt dat zeer ondiep is. De ideale omstandigheden worden gegeven bij half tij, wind uit Z-ZW-ZO-O, een zwelling uit N-NO-NW-W en tussen de maanden van september en mei.

Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
3
259
13
262
10045