Bodyboarden in Bristol-Shooting Gallery

Eén van de beste golven voor het bodyboarden vlakbij Corralejo

In het noorden van het eiland Fuerteventura, op tien minuten afstand van de toeristische kern Corralejo, bevindt zich de plaats Bristol-Shooting Gallery. In de winter biedt deze plek één van de beste golven van de hele archipel om samen met andere sporten bodyboarden te beoefenen. Vanwege de uitstekende ligging is dit één van de meest bezochte plaatsen voor bodyboarders, dus is het aan te bevelen vroeg op te staan om in alle rust van de golven te genieten. Omdat men in een zeer ruig gebied is, heeft het geen services dichtbij en is het aanbevolen voorzichtig te zijn op dagen met sterke golven.

Een perfecte en kristalheldere golfkam in Fuerteventura

De golven van Bristol-Shooting Gallery breken aan beide zijden, maar springt eruit vanwege de kwaliteit van de linkse. De perfecte en kristalheldere golfkam gaf hem de welverdiende roem onder de Canarische riders. De golf breekt over een vulkanisch rif en is zeer moeilijk tijdens dagen met een sterke swell. De beste omstandigheden komen voor gedurende de winter, met hoog of half tij, wind uit het zuiden- ZW-ZO-O en zwelling uit N-NO-NW, alhoewel er de rest van het jaar altijd golven zijn. De toegang tot het water is niet moeilijk, omdat die vanuit verschillende zones kan worden gedaan en men beetje bij beetje peddelt tot het bereiken van de top.

Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
4
259
13
262
10045