Pueblo de El Sauzal

De charme van een dorp met een prachtig uitzicht

Als er iets is uniek is aan het dorp El Sauzal, boven hun hoekjes vol charme, zijn het de zichten. Gelegen in het noorden van Tenerife, op een klif, is de hele stad op zich een immense gezichtspunt van waaruit u een uniek uitzicht op de Teide heeft en van de vallei van La Orotava of de blauwe blad van de Atlantische Oceaan om te bewonderen. Weg van de toeristische route, verwelkomt El Sauzal iedereen die zoekt naar de rust om van een gezellig en rustig dorp te genieten.

Een van de beste zonsondergangen in Tenerife

De omgeving van de Plaza San Pedro met zijn kerk, de vierde gebouwd op het eiland na de verovering, is een goed begin om te genieten van El Sauzal. Een paar meter verderop is uitkijkpost van het park voor Los Lavaderos, een kleine boomgaard van water en vegetatie waarin pauzeren de kloksnelheid laat teruggaan. En wanneer de zon begint te verdwijnen, niets beter dan een van de terrassen en cafés en in de ban van een prachtige zonsondergang vergezeld van een suggestieve cocktail te genieten.

Historical heritage
Patrimonio
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Sauzal

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
1
9
262
10045