Oude stad van La Orotava

Tot Teide gaan van een oude stad van de zestiende eeuw

La Orotava, gelegen in het noorden van het eiland Tenerife, is één van de oudste steden van de Canarische Eilanden. Opgericht in het begin van de zestiende eeuw, nad de Spaanse verovering, behoudt de stad een rijk erfgoed in de architectuur, tuinen en tradities. Het dorp dankt zijn naam aan de grote vallei van Taoro, gedeeld met Los Realejos en Puerto de la Cruz. Het is een toegangspoort tot het Nationaal Park van de Teide, met zijn vulkaan van 3718 meter.

Wandel door filmlocaties en Corpus Christi

Met een grote geschiedenis, koestert La Orotava religieuze en sociale gebouwen van groot belang. U kunt een bezoek brengen aan de kerk de la Concepción, gebouwd in de achttiende eeuw, een aantal statige huizen van de families van adellijke afkomst en de Casa de los Balcones, gebouwd in 1632 met een balkon en een terras gemaakt van houtsnijwerk. De villa, gezellig om te winkelen en te genieten van de terrassen, is gastheer van het jaarlijkse feest van Corpus Christi, waarin de belangrijkste straten en pleinen zijn bekleed met tapijten gemaakt van bloemen.

Historical heritage
Conjunto Histórico
Type
Historisch centrum
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
1
9
262
10045