Masca Boerderij

Het meest bezochte landelijk gehucht van Tenerife

Als u het landelijke Tenerife wil kennen, buiten de toeristische centra, is een bezoek aan het dorp Masca onontkoombaar. Gelegen in het gebergte van Teno, is enclave van eenvoudige en wilde natuur in het noordwesten van het eiland, een verbazing voor bezoekers met zijn goed onderhouden huizen en geplaveide straten; het levende voorbeeld van landelijke architectuur in Tenerife. Veel van de voormalige huizen zijn hersteld en bieden onderdak waarin losgeraken van de stress van de steden en de tijd te laten voorbijgaan.

Etnografie, geschiedenis en routes in Tenerife

Vaak vind je in Masca toeristen op zoek naar meer dan alleen zon en zand. Het dorp biedt ambachtelijke winkels, bars en restaurants, en is uitgeroepen tot Plaats van etnografische en historische interesse. Dit belang wordt ook weerspiegeld in het Etnografisch Museum van Masca. Een andere attractie is het indrukwekkende landschap van heuvels en ravijnen; het pad afdalen van de ravijn van Masca is een van de meest populaire en drukste op het eiland.

Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
1
10
262
10045