El Golfo

Een vissersdorp omgeven door lava

In het westen van het eiland Lanzarote en aan de rand van de oceaan bevindt zich El Golfo, een dorp van vissers in het natuurpark van de vulkanen. Omringd door de spectaculaire lava uitbarstingen van 1730-1736, is het een charmante enclave van vissershuisjes van Lanzarote stijl, met witte muren en platte daken op smalle straten die het eeuwige beeld geven van de boten gestrand op een strand van zwart zand.

Landelijke accommodatie en een uitstekende keuken

El Golfo biedt charmante aanbieding van accommodatie. Bezoek tijdens de vakantie dit dorp dat de moeite waard is. En niet alleen door de schoonheid van de plek zelf, maar om zijn rust, zijn exquise gerechten op basis van verse vis en nabijheid van natuurlijke plaatsen zoals de Charco de los Clicos of Timanfaya Nationaal Park. Daarnaast zal het avondlicht je rust geven van een van de terrassen voor de finishing touch voor een paar dagen rust.

Lookout
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
3
9
262
10045