Oude stad Los Llanos de Aridane

Canarische stijl met geschiedenis tussen de landbouw en het toerisme

Gelegen in het westen van het eiland, is de stad van Los Llanos de economische hoofdstad van La Palma door zijn rol op gebieden zoals landbouw en toerisme. De stad strekt zich uit van het plein van Spanje, waar sommige Indiase lauweren die worden beschouwd als de oudste van de Canarische Eilanden en de kerk van Remedios zijn. Achter is de Plaza Chica, met een gebeeldhouwde stenen fontein. Op de top van de stad vind je de straten en Tano Fernández Calvo Sotelo, lage huizen in schilderachtige Canarische stijl.

De Plaza de la Glorieta vat de tradities van het eiland samen

In het zuiden van de stad vind je de centrale markt, met zijn gezellige plein met Indiase lauweren, en het busstation, vanwaar het gemakkelijk is om een reis naar de wijk de las Manchas te maken om een bezoek te brengen aan de Plaza de la Glorieta van de kunstenaar van La Palma Luis Morera. U kunt er ook voor kiezen om te wandelen in Argual, historische exploitatie van bananen in La Palma welke u elke zondag uitnodigt op een ambachtelijke markt en antiek. Een bezoek aan de glasblazerij gelegen in de hoek is het volledig waard.

Historical heritage
Conjunto Histórico
Type
Historisch centrum
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Los llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
5
9
262
10045