Chejelipes

Een ansichtkaart corp in La Gomera

Het landschap van Chejelipes, ten oosten van La Gomera, wordt gekenmerkt door drie dammen. Drie vruchtbare oases rond dewelke gewassen en mooie palmbomen liggen. De kleine huizen die deel uitmaken van dit verstrooide gehucht, vlakbij de hoofdstad, zijn gebouwd op de hellingen van La Villa, en vormen een prachtig beeld moeilijk te evenaren. Met iets minder dan vijftig inwoners, is dit afgelegen maar gemakkelijk toegankelijke dorpje een oase van rust.

Standpunten van waaruit het landschap Gomero kan bekeken worden

Het ruige terrein maakt veelvuldig gebruik van heftrucks die het ruige terrein omzeilen van de kloof voor de leveringen die nodig zijn voor de buren. Keerwanden van de dammen zijn redelijk te bewandelen en van hen heb je een prachtig uitzicht op het dorp Chejelipes, waardoor ze grote gezichtspunten behouden in het geheugen of het geheugen van de camera. En verlaat Chejelipes niet zonder het lekkere gegrilde konijn te proeven van het gebied.

Touristic info
Localidad
San Sebastián de La Gomera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
6
9
262
10045