Pueblo de Las Playitas

Een mooi vissersdorp
De Playitas behoudt de smaak van de vissersdorpjes van Fuerteventura. In het zuidoosten van het eiland, in de buurt van de commerciële dynamiek van Gran Tarajal, biedt Las Playitas de mogelijkheid om te genieten van de sfeer van een klein vissersdorp. Zijn witte huisjes met blauwe strepen accentueren een mooie promenade gelikt door de wateren. En in zijn restaurants kunt u genieten van een heerlijke verse vis van de zee die ambachtslieden elke dag brengen.
Vulkanisch strand, watersport en landschappen
Het dorp is verdeeld in twee afzonderlijke delen. Aan de ene kant is het vissersdorp zelf, en de andere is een uitgebreid vulkanisch zandstrand waar u kunt genieten van watersporten zoals windsurfen. Op zes kilometer van Las Playitas, biedt de vuurtoren van de Entallada een prachtig uitzicht op de zee en het berggebied Vigan Cuchillas, Natuurlijk Monument.
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Tuineje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
4
9
262
10045