El Pinar dorp

De charme van een landelijk dorp in El Hierro

Het mooie dorp El Pinar is de toegangspoort tot het zuiden van het eiland. Niets anders neem je de weg die leidt van de hoofdstad van el Hierro kom je aan deze kern, die indruk maakt met zijn landelijke landschap van kleine boomgaarden en weilanden bezaaid met vijgen- en amandelbomen. El Pinar is gelegen aan de rand van de grote bossen van dennen en de lagere niveaus geven een ruig landschap van vulkanische Badlands. Een stad met de essentie van het traditionele el Hierro leven gebaseerd op landbouw, veeteelt en ambachtelijke activiteiten.

Landelijk verblijf om vrij te zijn in El Hierro

Vanuit het oogpunt van Tanajara heb je een prachtig uitzicht over het dorp El Pinar, in het zuiden van El Hierro en het staat bekend als de Zee van Rust, een zeereservaat met kalm water. Vanuit dit gezichtspunt kan je gaan in de straten van centra van Taibique of Las Casas en voel de rustige puls afkomstig van hen. Veel van deze woningen zijn zorgvuldig gerestaureerd en omgebouwd tot landelijke accommodatie, ideaal om je opnieuw met jezelf te verbinden.

Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
7
9
262
10045