Boerderijen Isora

Een boerderij met muren van vulkanisch gesteente in El Hierro

Er moet iets zijn dat het oog van de bezoeker vangt in Isora. In het oosten van het eiland El Hierro is dit mooie dorp dat werd geboren rond de Azofa bron. Het zijn de huizen van vulkanisch gesteente of de verzorgde en mooie muren en tuinen. Misschien is het het geheel, dat een dorp vult van de charme van de oude eilandbewoners volkeren. Een plek om energie te laden.

Vrede, rust en een adembenemend uitzicht op de stranden

De clusters van huizen rond de hoofdwegen, de meeste gerestaureerd met zorg met fruitboomgaarden, zijn een genot om te aanschouwen. Velen van hen zijn omgebouwd tot plattelandstoerisme accommodatie, een echte traktatie om dagen vol van vrede en rust te hebben. Wandel door het groen en de ondergelopen wegen om het gezichtspunt te benaderen van waaruit het prachtige landschap van Las Playas wordt gezien.

Restoration
Localidad
Azofa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
7
9
262
10045