Boerderij Los Llanillos

Een pittoreske gehucht van traditionele huizen en prachtige tuinen

De vallei van El Golfo, ten noorden van El Hierro, is bezaaid met verschillende kleine dorpjes. Een is opmerkelijk door zijn charme: Los Llanillos. Gelegen in de buurt van de kust, is het bekend om zijn goed onderhouden traditionele huizen met platte daken en naakte hoekstenen geschilderd met harmonieuze kleuren. Ook belangrijk zijn deze prachtige tuinen, vol met bloemen; het maken van een wandeling door de straten is een genot voor de zintuigen.

De ideale plek voor een ontspannen vakantie in El Hierro

Veel van deze traditionele huizen zijn aangepast voor plattelandstoerisme, dus El Llanillos heeft een breed scala van accommodaties van dit type. De boerderij is ideaal om rust in te ademen in het steeds rustige eiland El Hierro. Zitten op het terras van een van deze huizen om alleen maar te luisteren naar de stilte, wandelen tussen de boomgaarden of de aanpak van het rotsachtige strand van de Atlantische Oceaan om te genieten van de Atlantische wateren zijn de enige taken van de dag. Dit alles is beschikbaar voor wie op zoek is naar een andere vakantie.

Touristic info
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
7
9
262
10045