LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Trail Running op Tenerife

Een uitdagende trail running route in het zuiden van Tenerife
De tocht begint in het zuiden van het eiland Tenerife, en wel in het dorp Vilaflor, op bijna 1400 meter hoogte. Na een zware klim van 1100 meter kom je op de Degollada de Guajara, een streek met een spectaculair uitzicht op de Teide en het eiland La Gomera. Van daaruit volgt er een afdaling van een kilometer naar het pad van de Siete Cañadas, waar de route verder gaat.
Bergtocht door het Nationale Park van de Teide
Na 6 kilometer zonder noemenswaardige hoogteverschillen tussen het vulkanische Malpaís en lavarotsen, kom je bij de Parador van de Teide, een ware reis naar de maan. Een uitdagende trail van in totaal 20 kilometer die de laatste jaren als Ultratrail deel uitmaakt van de Blue Trail. Zorg voor een heel goede bescherming tegen de zon en drink veel.
Distance
20 km
Max height
2.500 m
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
1
257
13
262
10045