Trail Icod de los Vinos

Deze langere route is gelegen in het noorden van Tenerife en grenst aan de stad Icod. De routes variëren van kustpaden tot hoger gelegen delen die verlopen langs de prachtige Canarische dennenbossen.

Vanaf het zeeniveau in San Marcos volgt een lange en trage klim die u door dichte, groene vegetatie langs La Vega brengt. Hier zijn de paden vrij technisch en u zult het landschap zien veranderen tijdens de klim. Bij het bereiken van 1500 m hoogte boven de zeespiegel, gaat de route verder langs onverharde wegen en door de Canarische dennenbossen alvorens terug af te dalen naar de kustlijn via de vallei van Abruncho en Gotera.

De route verloopt vanaf Las Longueras verder langs de kust over onverharde wegen vooraleer terug aan te komen San Marcos, langs de Rots van Garajados.

Distance
50 km
Negative slope
2.300 m
Positive slope
2.300 m
Localidad
Icod de los Vinos
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Icod de los Vinos
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Icod de los Vinos
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
1
257
13
262
10045