Trail Adeje

Deze route in het zuidwestelijke deel van Tenerife bestaat van begin- tot eindpunt uit verschillende beklimmingen en afdalingen.

Het eerste onderdeel van het traject met als vertrekpunt Barrio Taucho stijgt tot aan La Quinta. Dan gaat de route in een cijfer acht om terug aan te komen bij het beginpunt. Algemeen genomen is de vegetatie droog en zijn de onverharde wegen gemakkelijk uitvoerbaar. Hoewel de paden de valleien van Ye doorkruisen wordt het traject toch beschouwd als een droge route. De route eindigt met een afdaling richting Barrio Taucho.

Over het algemeen wordt dit beschouwd als een droge en gemakkelijke route met soms een meer technisch onderdeel. Het moeilijkste deel van het traject bestaat uit de vier vrij sterk stijgende beklimmingen.

Distance
21 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.300 m
Localidad
Adeje
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
1
257
13
262
10045