Teno

Deze route gelegen in het noordwesten van Tenerife biedt u een gemengd landschap van bergen, valleien en groene vegetatie. Het gebied met prachtig uitzicht bestaat uit smalle wegen die tussen de valleien wervelen.

De route begint in Masca en klimt omhoog tot Valle del Palmar. Vanaf hier hebt u een fantastisch uitzicht over de valleien en de zee. De paden zijn onverharde wegen met rotsen, sommige gaan door groenere gebieden en een aantal over bredere paden.

Na een tweede, kleinere beklimming daalt de route af over groene paden, langs Tenor en verder omlaag naar El Palmar. Lopen in de groene bergen met uitzicht op zee en de rotsformaties is een spectaculaire belevenis.

Distance
12 km
Negative slope
1.000 m
Positive slope
1.000 m
Localidad
Teno
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Teno
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Teno
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
  • Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
  • Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
  • Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
1
257
13
262
10045