La Geria

Met als vertrekpunt Mancha Blanca, doorloopt deze route het hartje van Lanzarote en laat u langs zeer technische paden kennismaken met het adembenemende vulkanische landschap van Masdache. Aangekomen bij Volcan el Cuervo, een zeer populaire en spectaculaire vulkaan, bevindt u zich in een soort maanlandschap dat verloopt over zwarte zand en lava-achtige ondergrond die goed uitvoerbaar en minder technisch is. Vooraleer de eindbestemming te bereiken verloopt deze route verder langs vulkanen en wijngaarden tot bij Bodega La Geria.

Als u zich ooit heeft afgevraagd hoe het zou zijn om op de maan te lopen, dan is dit waarschijnlijk de ervaring die het dichtst in de buurt komt.

Distance
23 km
Negative slope
400 m
Positive slope
400 m
Localidad
Yaiza
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Geria
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
La Geria
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
3
257
13
262
10045