LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

La Geria

Met als vertrekpunt Mancha Blanca, doorloopt deze route het hartje van Lanzarote en laat u langs zeer technische paden kennismaken met het adembenemende vulkanische landschap van Masdache. Aangekomen bij Volcan el Cuervo, een zeer populaire en spectaculaire vulkaan, bevindt u zich in een soort maanlandschap dat verloopt over zwarte zand en lava-achtige ondergrond die goed uitvoerbaar en minder technisch is. Vooraleer de eindbestemming te bereiken verloopt deze route verder langs vulkanen en wijngaarden tot bij Bodega La Geria.
Als u zich ooit heeft afgevraagd hoe het zou zijn om op de maan te lopen, dan is dit waarschijnlijk de ervaring die het dichtst in de buurt komt.
Distance
23 km
Negative slope
400 m
Positive slope
400 m
Localidad
Yaiza
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Geria
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
La Geria
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
3
257
13
262
10045