LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Barranco de la Paja

Deze route gelegen aan de westkust van Lanzarote verloopt in een lus, beginnend en eindigend in het bekende Famara.
Vanaf de bungalows van Famara voert de route u door de dichte groene vallei van La Paja. Deze klim is een vrij technische uitdaging. Na het bereiken van de top gaat u richting Haria waar u het magische Bosquecillo-gebied en de groene vallei van Haria doorkruist over gemakkelijke paden met enkele technische onderdelen. Het passeren van de 3 toppen van de del Risco geeft een ongelooflijk prachtig uitzicht. De route leidt vervolgens naar Haria door middel van een bergafwaarts pad bestaande uit zwart zand.
Bij Haria stijgt de route opnieuw tot aan de Camino Real (oude stenen weg) en het bereiken van de Las Nieves. Vanaf hier hebt u een adembenemend uitzicht over Famara en de Risco regio. Uw weg terug naar Famara bestaat uit een leuke en snelle afdaling door de vallei van Maramajo. Dit is een ingewikkelde, maar goed uitvoerbare route die u een adembenemend uitzicht geeft over zowel de oceaan als de bergen. Lopen langs de kliffen en door de prachtige valleien maakt deze route erg spannend.
Distance
27 km
Negative slope
1.500 m
Positive slope
1.500 m
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
3
257
13
262
10045