LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Ajaches

Deze route aan de oostkust van Lanzarote, met vertrekpunt in Femés neemt u mee langs vulkanische bergen over zeer technische paden die een adembenemend uitzicht bieden.
De route daalt via technische paden af door het vulkanisch gebergte naar de Atlantische Oceaan. De afdalingen worden gecompliceerd door de vele losliggende stenen. Aangekomen bij de Atlantische oceaan, stijgt de route terug langs brede, onverharde paden. Op de terugweg richting Femés krijgt u te maken met stevige beklimmingen en een spectaculair uitzicht over de oceaan en de rollende bergen en valleien. Het is een prachtig deel van het eiland met mooie zonsondergangen, waarbij u kunt genieten van de zon die spectaculaire kleuren creëert wanneer ze zich reflecteert op de bergen.
Dit gebied met spectaculaire zonsondergangen, zorgt voor een warme oranje gloed over de vulkanische bergen van Ajache, die de oudste vulkanen van het eiland omvatten.
Distance
29 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Yaiza
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajaches
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
3
257
13
262
10045