Ajaches

Deze route aan de oostkust van Lanzarote, met vertrekpunt in Femés neemt u mee langs vulkanische bergen over zeer technische paden die een adembenemend uitzicht bieden.

De route daalt via technische paden af door het vulkanisch gebergte naar de Atlantische Oceaan. De afdalingen worden gecompliceerd door de vele losliggende stenen. Aangekomen bij de Atlantische oceaan, stijgt de route terug langs brede, onverharde paden. Op de terugweg richting Femés krijgt u te maken met stevige beklimmingen en een spectaculair uitzicht over de oceaan en de rollende bergen en valleien. Het is een prachtig deel van het eiland met mooie zonsondergangen, waarbij u kunt genieten van de zon die spectaculaire kleuren creëert wanneer ze zich reflecteert op de bergen.

Dit gebied met spectaculaire zonsondergangen, zorgt voor een warme oranje gloed over de vulkanische bergen van Ajache, die de oudste vulkanen van het eiland omvatten.

Distance
29 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Yaiza
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajaches
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
3
257
13
262
10045