LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Confital

Deze route is gelegen in Confital, het meest noordelijk gelegen deel van Gran Canaria. Dit is een route aan de kust, vlakbij de hoofdstad Las Palmas en is daarom zeer gemakkelijk te bereiken.
U loopt twee rondes langs het strand op een zanderig parcours langs de kustlijn, met zowel uitzicht op de stad als op de zee. Na twee rondjes over het zanderige parcours klimt de route omhoog langs de rand van een vulkaan.
U bevindt zich vlakbij Las Palmas, maar krijgt toch het gevoel u middenin de natuur te bevinden, wat dit parcours naast de oceaan net zo aantrekkelijk maakt. Daarom komt u waarschijnlijk ook vaak de lokale bevolking tegen op deze route.
Distance
10 km
Negative slope
300 m
Positive slope
300 m
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Confital
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Confital
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
2
257
13
262
10045