LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Sabinosa

Dit parcours start in Frontera dorp en neemt u mee op een klim door de dorpen en groene dennenbossen van het Mencafete-gebied. Het parcours omvat een steile afdaling naar het dorp Sabinosa. Vanaf dit punt worden de paden steeds technischer en volgt een steile klim naar de boom van Sabinosa. Vanaf het uitkijkpunt bij Sabinosa heeft u een fantastisch uitzicht over de zee en kunt u het magische licht waarnemen. De route gaat dan over in een meer open landschap en eindigt in La Ermita de la Virgen de los Reyes. De variatie die deze route biedt is een ware uitdaging.
Deze route is een goede trainingsroute en bestrijkt de eerste helft van het parcours van de El Meridiano Marathon. Vooraleer uw bestemming bij Faro de Orchilla te bereiken krijgt u een spectaculair uitzicht aangeboden over het vulkanische terrein en de zee.
Distance
23 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.800 m
Localidad
Sabinosa
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
7
257
13
262
10045