Sabinosa

Dit parcours start in Frontera dorp en neemt u mee op een klim door de dorpen en groene dennenbossen van het Mencafete-gebied. Het parcours omvat een steile afdaling naar het dorp Sabinosa. Vanaf dit punt worden de paden steeds technischer en volgt een steile klim naar de boom van Sabinosa. Vanaf het uitkijkpunt bij Sabinosa heeft u een fantastisch uitzicht over de zee en kunt u het magische licht waarnemen. De route gaat dan over in een meer open landschap en eindigt in La Ermita de la Virgen de los Reyes. De variatie die deze route biedt is een ware uitdaging.

Deze route is een goede trainingsroute en bestrijkt de eerste helft van het parcours van de El Meridiano Marathon. Vooraleer uw bestemming bij Faro de Orchilla te bereiken krijgt u een spectaculair uitzicht aangeboden over het vulkanische terrein en de zee.

Distance
23 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.800 m
Localidad
Sabinosa
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
7
257
13
262
10045