Klimmen in Arico

De meest populaire plaatsen om te klimmen in Canarias

Als er een site die een groot aantal sectoren bij elkaar brengt voor klimmen met weinig ruimte, dat is Arico, zuidoostelijke stad in Tenerife waar de meest populaire klimmen gebieden van de Canarische Eilanden liggen. Doorkruist door dennenbossen en diepe ravijnen, is het ideaal voor liefhebbers van deze sport, want het heeft meer dan 500 goed ingerichte manier met alle moeilijkheidsgraden, met overwicht in semi-graden en een maximale hoogte van 35 meter.

Boulder Canyon Ortiz

Boulder fans zijn geconcentreerd op het ravijn Ortiz, een van de meest geschikte locaties op het eiland voor hun praktijk. Canyon River, echter, is een van de beste plaatsen in Tenerife voor moeilijk klimmen, omdat in de muren ingimbrita vulkanisch gesteente domineert, geheel doorkruist door lijnen. Beide modaliteiten worden uitgevoerd gedurende het gehele jaar te danken aan het mooie weer van de plaats, maar als de tijd niet vergezelt, kan je klimmen in een klein gebied van Porís de Abona.

Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
1
257
13
262
10045