Klimmen Tamadaba

400 routes tussen de dennenbossen in de buurt van Artenara

In het hart van het Tamadaba Nationaal Park, in het noorden van Gran Canaria, in de buurt van het dorp Artenara, is het belangrijkste klimgebied van het eiland. Dit ongerept landschap heeft kleine huizen met een van de best bewaarde pijnbomen van de Canarische Eilanden. De beste plaats voor alle klimmen aan boord, onder ravijnen en bossen rond 400 routes met overvloed aan gemiddelde niveaus en een maximale hoogte van 40 meter, welke verdeeld zijn door de steile kliffen.

Goed uitgeruste sectoren met kampeerterrein

Alle wegen zijn uitgerust met goede apparatuur, ondanks het overwicht van midden en hoog niveau kunnen ook enkele laag niveau zijn, omdat deze school zich uitbreidt, en voortdurend uitstekende routes creëren in verdere gebieden. Behalve in de winter, kan je het hele jaar klimmen, behalve in sommige begrensde secties. Er is ook een gebied waar camping is toegestaan, eenmaal toestemming gevraagd om Milieuafdeling van de Cabildo van Gran Canaria.

Localidad
Tamadaba

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
  • Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
  • Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
  • Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
2
257
13
262
10045