Klimmen Ayacata

Routes in de centrale toppen van Gran Canaria

Een van de beste plaatsen om het traditionele klimmen uit te oefenen is in het gehucht Ayacata. Gelegen in het centrale bergen van Gran Canaria, heeft deze geweldige plek, boven een prachtig uitzicht op Roque Nublo natuurlijk simbool van het eiland, veel muren met 200 kanalen speciaal voor beginners. Alle lopen door de verschillende vulkanische structuren, en hun moeilijkheidsgraad verhoogt tot het punt van het vinden van een aantal van de meest geëngageerde wegen van het eiland.

De muren van El Fronton en La Librería

De muur van El Fronton, het dichtst bij het dorp Ayacata, is de meest bezochte en populaire, samen met de muur van La Librería. In beiden vind je vele routes, een aantal zeer karakteristieke bereiken 150 meter hoog. Ook bekend en groter - ─ze stijgen tot 200 meter ─ zijn de nok van de Laurel en de wand van El Pino. En voor degenen die willen deRoque Nublo willen beklimmen, vind je wegen op alle niveaus van moeilijkheid.

Localidad
Ayacata

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
  • Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
  • Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
  • Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
2
257
13
262
10045