Villa Ariadna

Vakantie in een huis met barbecue, zwembad en tuinen

Na enkele kleine plattelandshuisjes achter zich te hebben gelaten, en al stijgend, komt de weg die door Güímar loopt langs de houten poort van het landhotel Villa Ariadna. Een groot geel huis waar je een paar dagen heerlijk alleen, met vrienden of met het gezin, kunt doorbrengen, en altijd in volledige rust. Dit kleine hotel met zes kamers in het zuidoosten van Tenerife is gemaakt om uit te rusten, lekker in de zon te liggen lezen naast de fontein op de veranda, je heerlijk op te frissen in het overdekte zwembad of te barbecueën in de tuin.

Bezoek aan het ravijn van Badajoz

Als je de deur uitgaat, is een bezoek aan het ravijn van Badajoz een goed plan. Dit is een legendarische plek, vol geschiedenis en magie, verfraaid door bomen zoals de laurierbomen of Canarische pijnbomen. Als je in het hotel wilt blijven, is er ook een karretje met thee en koffie voor tijdens een aangenaam gesprek in de comfortabele lobby met open haard. Wat betreft het middag- of avondeten zit u ook goed omdat in de stalletjes en bars van het plaatsje je heerlijk kunt eten, vooral geitenvlees, dé schotel uit de streek.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
  • Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045