Landhotel Senderos de Abona

Landhuis in het oude centrum van Granadilla de Abona

De klokken van de kerk van Granadilla, vlak achter het hotel, bepalen het ritme in Senderos de Abona, een klein helder geel hotelletje met geraniums voor de ramen waar je niet omheen kunt in het oude centrum van het plaatsje in het zuiden van Tenerife. Het hotel is zowel traditioneel als statig en heeft kleine hoekjes tussen het terras en de patio waar je met gesloten ogen heerlijk kunt genieten van de zon. Dit is een plekje om te relaxen, lekker te eten en te wandelen.

Aparte kamers en het restaurant El Terrero

Hoewel de verleiding van het hotel in de buitenlucht is te vinden, tussen sinaasappelbomen, citroenbomen en avocado's, de waterput en het zwembad, zijn de kamers van Senderos de Abona echte juweeltjes. Dit komt vooral door de oude, gerenoveerde meubels. Alle 17 kamers zijn anders. En om prins heerlijk te eten na een flinke wandeling in de buurt, dan doe je dat het beste tussen steen, houten balken en bloemen. In het restaurant El Terrero worden vers geperste vruchtensappen geserveerd, traditionele Canarische gerechten, plaatselijke wijnen en heerlijke taarten.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
  • Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045