La Correa del Almendro

Rustig hotel in het hoger gelegen deel van Arona

Lavendeltakjes die de kamers een heerlijke geur geven, salades bereid met bloemen, details die 's morgens de dag bij het ontbijt al goed maken, een ecologische tuin… Hierdoor is La Correa del Almendro, gelegen in Arona in het zuiden van Tenerife, nu zo speciaal. Dit landhotel is net zo suggestief als het tafereel van de bloesem van zijn amandelbomen, het gietijzeren tafeltje en stoel naast de oude wilg, een heerlijk plekje om te lezen, of de mooie schuilplaatsen tussen de 'tabaibas' en naaldbomen van dit grote landgoed.

Kamers met grote balkons en Canarische gerechten

De zuivere lucht zorgt voor een weldadige slaap in elk van zijn zes kamers. De kamers van de graanschuur hebben iets speciaals, zoals de poppenhuisjes met ruime balkons, en de lagergelegen kamers die uitkomen op de patio en het zwembad, tussen stenen muren en heggen. In La Correa del Almendro wordt alles op zijn eigen manier hergebruikt: de meubels, bewerkt met een eigen chique stijl, en vooral de ongelooflijke schotels. Dit zijn typische Canarische gerechten die met gevoel zijn aangepast en andere speciale, veganistische of vegetarische schotels die de klant 's morgens kan bestellen.

Parking
Restaurant
WiFi
Pool
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045