Hotel Los Realejos

Landhuis met appartementen in het noorden van Tenerife

Iedere kamer is een appartement met zitkamer, keuken en zelfs een beglaasd balkon dat uitkomt op de patio met de fraaie details van het noorden van Tenerife. Het hotel bevat in totaal vijf comfortabele en kleurrijke verblijven die zijn vernoemd naar verschillende bloemen, zoals de Lavanda, of Lavendel, met een aparte vintage badkuip met gietijzeren poten. Dit landhuis uit de zeventiende eeuw, dat is verbouwd tot het landhotel Los Realejos, biedt niet alleen een rustig, sfeervol verblijf op een goede locatie, maar ook een heerlijk XXL ontbijt.

Verblijf voor kinderen ouder dan 14 jaar in Los Realejos

Bij aankomst kom je gelijk al uit op de patio met gelen muren, vintage fauteuils, een drakenbloedboom en een robuuste houten trap van Canarisch pijnhout, versierd met landbouwwerktuigen, die leidt naar de appartementen. Twee in het oog vallende ruimtes zijn de ontbijtzaal, waar je ook altijd terecht kunt voor snacks, koffie, vruchtensappen en pasta's, en het kleine zwembad met terras. Je kunt er ook het avondeten bestellen. Bedenk daarbij ook dat dit een hotel is voor volwassenen en voor kinderen ouder dan 14 jaar.

Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045