Hotel El Patio

Spectaculair historisch landhuis te midden van bananenplantages

Hotel El Patio, gelegen aan de noordoostkust van Tenerife, overtreft al je fantasieën over vakantie in een bijzondere omgeving. Dit vijf eeuwen oude historische landhuis ligt tussen uitgestrekte bananenplantages, vol met paadjes waar je naar hartenlust kunt ronddwalen en bijkomen. Het is de ideale bestemming om er even helemaal uit te zijn. Op slechts vijf minuten met de auto ligt Garachico, een vissersdorpje rijk aan charmante doorkijkjes.

Hotel in Garachico met een grote centrale binnenplaats met palmbomen

In het hoofdgebouw bevinden zich de hotelkamers, zonder overdreven luxe maar met een mooi uitzicht. De centrale binnenplaats vormt het kloppend hart van het hotel: machtige palmbomen en eeuwenoude drakenbloedbomen bieden de gasten hier schaduw en rust. Maar er valt hier nog veel meer te doen: je kunt wandelen tussen de bananenplantages, lekker aan het zwembad gaan liggen . Vlakbij is er ook een kleine baai waar je heerlijk kunt zwemmen. Dat er niet iedere dag avondeten wordt geserveerd, is geen probleem, want in de buurt zijn er de nodige restaurants die de moeite waard zijn.

Parking
Restaurant
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045