Hotel Costa Salada

Landelijk huis met karakter aan de kust van La Laguna

Dit is 'relaxed' gebied, alleen geschikt voor degenen die toe zijn aan een hoge dosis rust en het indrukwekkende uitzicht op de branding van de zee. Het landhotel Costa Salada in het noordoosten van Tenerife is dat typische huis aan de kust dat je altijd al wilde hebben, waar alle stress van je afvalt tijdens wandelingen tussen bananenplantages en siësta's bij het zwembad. Dit alleenstaande huis staat pal aan zee aan de kust van Tejina, met zijn terracotta gevel, stenen veranda en groene balkons. Een sereen verblijf om de wereld om je heen te vergeten.

Zwembad met zout water, serre en zonneterras

Hier kom je heel gauw tot rust. Na aankomst door de ijzeren poort ga je via de receptie naar beneden totdat je uitkomt bij dit hotel met 12 kamers, dat helemaal is ingericht om de stress buiten de deur te houden met zijn zwembad met zout water, zijn geraniums en serre met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Dit koele plekje vind je bij het heerlijk zonovergoten terras, waar je zowel goed kunt eten als een poosje lekker lezend kunt doorbrengen. Het ligt verder weg van de 'chill-out'-zone, die alleen in de zomer open is.

Restaurant
Room service
Pool
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045