Hotel Caserío de Los Partidos

Overnachten in het plattelandspark van Teno

Bij de kennismaking met El Caserío de Los Partidos moet ook worden vermeld dat, apart van het feit dat het een unieke plek is in een prachtige landelijke omgeving zoals het plattelandspark van Teno, je ook niet vroeg hoeft op te staan om te ontbijten. In dit landhotel in het noordwesten van Tenerife wordt namelijk het ontbijt geserveerd wanneer de klant er om vraagt. Dit is een plus, naast het slapen tussen stenen muren uit de zeventiende eeuw, zuivere lucht ademen en je verliezen in de natuur met je rugzak op je schouders.

Slapen in de volle natuur op 1000 meter hoogte

Na ongeveer 400 meter op een onverharde landweg, verschijnt het complex tussen de velden, bijna ingelijst door het silhouet van de Teide. In de kamers van stenen muren en op een hoogte van meer dan 1000 meter is het altijd goed slapen, vooral na een tijdje in de buitenlucht, genieten van het landschap van de meren van Erjos of van de amandelbloesem in het plaatsje Santiago del Teide, waar je vanaf het hotel direct op uitkomt. En om dag af te sluiten, een vleesschotel uit de oven met houtvuur als diner en flan met nougat na.

Restaurant
Room service
Localidad
El Tanque

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045