Hotel Bentor

Hotel in het oude centrum van Los Realejos

Na het passeren van de achttiende eeuwse kerk van de Onbevlekte Ontvangenis, zie je rechts een traditioneel herenhuis uit 1800. De ingang met dikke muren en schilderijen van plaatselijke landschappen geven al een idee van wat je binnen kunt verwachten: een mooie patio, kamers die de stijl van weleer hebben behouden ondanks een grondige renovatie, en een weldadige rust, want hoewel het landhotel Bentor zich midden in het oude centrum van Los Realejos bevindt, in het noorden van Tenerife, is het ook uiterst rustig.

Terras met zwembad en uitzicht op het ravijn van Godínez

Alles heb je hier dicht bij de hand. De receptie komt uit op de patio met een klein zaaltje met moderne meubelen, tussen steen en varens, dat weer uitkomt op het café. Hier worden, behalve op heel zonnige dagen, alle maaltijden geserveerd (de roerbakgerechten en gegrilde kaas zijn heel verleidelijk). Via een houten trap kom je uit op een door glaspanelen mooi verlichte gang waar de oude, ruime kamers met dakkapellen zich bevinden. De moderne kamers bevinden zich binnen, bij het zwembad en onder het terras gericht op het ravijn van Godínez.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045