El Navío

Accommodatie op een landgoed omringd door een bananenplantage

Middenin het platteland maar met uitzicht op zee. Om het hotel te vinden, moet je via kleine wegen naar Alcalá rijden, een klein kustplaatsje in het zuiden van Tenerife, en vandaar rechts de bewegwijzering volgen. Ondanks de naam van het hotel (vertaald als de boot), ligt het omringd door bananenplantages, met zuivere lucht, kleine sfeervolle baaien, een ontspannen omgeving en een stilte die alleen soms wordt onderbroken door het blaten van geiten en het kakelen van kippen op de boerderij.

Kamers met uitzicht op La Gomera

De zon schijnt overdag in de 11 kamers die verdeeld liggen als kleine plattelandshuisjes op een rij en met een balkon met een mooi uitzicht op de zonsondergang en op het eiland La Gomera. Hier kun je door de patio's wandelen, langs bloempotten, heerlijk ontbijten op het terras of via het pad naar het strand wandelen. Alles vloeit hier op natuurlijke wijze, en er is altijd een zoet gebaar, zoals de heerlijke bananen die altijd bij de ingang klaarliggen voor de klanten, een smakelijk detail.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045