Cuatro Esquinas

Karakteristieke accommodatie in het zuiden van Tenerife

De muren met verweerde stenen, de overvloedige bougainville die de boog van de ingang bedekt, de hemelsblauwe deuren en ramen en de rotan stoeltjes die uitnodigen tot een gezellig onderonsje, zijn onweerstaanbaar. De patio-binnenplaats van het Hotel Cuatro Esquinas, in het zuiden van Tenerife, is een twee eeuwen oud huis in het oude centrum van San Miguel de Abona, dat de betoverende charme uitademt die in de loop van de tijd is ontstaan.

Prachtige patio met terras in San Miguel de Abona

Hoewel de patio het hart van het hotel vormt −met het terrasje over de oude vijver naast de brouwerij−, is de gang met de motieftegels die naar de zeven kamers leidt en die is afgewerkt met houten panelen en oude 'thonet' stoelen bevat, een ander aantrekkelijk element. Als het hotel dan ook nog in het centrum staat, in een straat met kinderkopjes vlakbij de dorpskerk, dan moet je er ook nog aan toevoegen dat ze heerlijke, zelfgemaakte maaltijden serveren met de beste plaatselijke wijnen. Hier kunt u ook zelfgemaakte jam kopen.

Parking
Restaurant
Room service
Localidad
San Miguel de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
  • Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045