Hotel La Hacienda de Abajo

Een oud, gerenoveerd suikerplantagecomplex in Tazacorte

Een oud, gerenoveerd suikerplantagecomplex uit de zeventiende eeuw vormt de basis van dit domein van verfijning in Tazacorte, in het westen van het eiland van La Palma. La Hacienda de Abajo is niet zomaar een hotel, het is een adellijk herenhuis vol kunst maar ook met moderne technologie. Alle kamers ademen het accent op prachtige details en gastvrijheid (het moto van het huis) uit. Dit indrukwekkende erfgoed is voor fijnproevers met goede smaak een ware luxe om in te overnachten.

Rust voor volwassenen tussen kunstwerken, wandtapijten en porselein

La Hacienda de Abajo is hotel, museum en groene oase. Achter de poorten bevindt zich een exquis complex dat alleen voor volwassenen toegankelijk is. Het complex bestaat uit vier traditionele huizen die staan opgesteld rondom een tuin met exotische planten, middenin uitgestrekte bananenplantages. Op de menukaart van het zeer elegante restaurant staan onder andere gerechten bereid met banaan en ander plaatselijk fruit. Hoewel je je moeilijk van de kamer kunt losmaken –de bedden zijn bijna kunstwerken–, zijn er rondleidingen met gids om de waardevolle collectie aan wandtapijten, kunst en oosters porselein te bezichtigen. Er is ook een zwembad in vijvervorm.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
  • Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
5
262
262
10045