Hotel Rural LIVVO Maipez

Een landhuis met suites in het noorden van Gran Canaria

Santa Brígida heeft veel steen, ruimte en fauteuils met grote oren in pure Engelse stijl; San Mateo is wat chiquer, met bureau, landschapsschilderijen en terras; Santa Lucía heeft een warme uitstraling en onderscheidt zich door smeedijzer en riet. Dit zijn de namen en beschrijvingen van de suites en tweepersoonskamers in LIVVO Maipez, een opmerkelijk hotel waar gasten worden ontvangen door een indrukwekkende Ficus Retusa, een stille getuige van drie eeuwen geschiedenis. Deze bijna magische schuilplaats in het noorden van Gran Canaria biedt oneindige vergezichten op ravijnen en intens groene bergen.

Een landelijk hotel bij het Guiniguada Ravijn

Hotel LIVVO Maipez, gelegen bij het Guiniguada Ravijn, een van de bekendste ravijnen op het eiland, heeft overal kleine charmante hoekjes die je uitnodigen om lekker te gaan zitten, te ontspannen en - waarom niet? - een partijtje tennis of padel te spelen op de naastgelegen banen. Andere aantrekkelijke mogelijkheden zijn een bezoek aan het Turkse bad of een duik in het kleine openluchtzwembad te midden van een even spectaculair als rustgevend landschap.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
La Calzada

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
  • Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
2
262
262
10045