Hotel Rural Las Longueras

Een hotel in de bossen, maar vlak bij het strand

Hoewel Hotel Las Longueras vlak bij de kust van Gran Canaria ligt, komen hier vooral gasten die gesteld zijn op stilte, toeristen die graag buiten de gebaande paden treden, op zoek naar de kalmte van het bos. Dit koloniale landhuis van het einde van de 19e eeuw verheft zich boven uitgestrekte plantages met fruitbomen, palmbomen en eeuwenoude andere bomen. Het idee van luxe is hier zo simpel als het drinken van een glas jus d’orange gemaakt van sinaasappels uit eigen tuin.

De charme van het Rode Huis in de Agaete Vallei

Het hotel, dat op het eiland bekendstaat als het ‘Rode Huis’, combineert de historische elegantie van de antiek gemeubileerde salons met het comfort van ruime kamers voorzien van alle gemakken. Het zwembad, omringd door palmbomen en bougainvilles, kijkt uit op een indrukwekkend berglandschap. Dit is de Agaete Vallei, een natuurgebied van grote schoonheid te bereiken via wandelpaden die niet zelden beginnen op de plantages van het hotel. En voor wie graag naar de kust wil: het vissersdorpje Las Nieves ligt op maar twee kilometer.

Parking
Pool
Localidad
Valle de Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
2
262
262
10045