Hotel rural Casa de Los Camellos

Hotel in het historische centrum van Agüimes

De wandeling over de Paseo de La Viñuela richting de Casa de los Camellos is een echte aanrader. Het beeld op ware grootte van een liggende kameel naast hoge okergelen muren geeft aan dat je op je bestemming bent aangekomen: een natuurstenen herenhuis met een lange geschiedenis in de oude binnenstad van Agüimes, in het zuidoosten van Gran Canaria. Een gebouw met een warme sfeer, weelderige patio’s, rust en alle gewenste voorzieningen. Een eenvoudige maar aantrekkelijke omgeving die alles biedt om heerlijk te kunnen ontspannen.

Kamers met uitzicht op de kerk van San Sebastián

Door zijn schitterende ligging naast de Plaza del Rosario is dit hotel de ideale plek om Agüimes te ontdekken. Wat veel bezoekers er echter toe brengt om de hoge poort door te stappen waardoor vroeger de dromedarissen binnenkwamen, is het fantastische uitzicht vanuit de ruime kamers op het stadje, een panorama waarin de kerktoren van San Sebastián centraal staat. Een ander aantrekkelijk punt moet ook genoemd worden: het overdadige ontbijt met gebak en plaatselijke kazen dat zijn reputatie meer dan verdiend heeft.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
2
262
262
10045