Hotel El Mondalón

Accommodatie op het (platte)land in de buurt van de hoofdstad Las Palmas

Alles aan dit hotel op Gran Canaria heeft een natuurlijke harmonie. Zelfs tot de rode plaids van de bedden toe, die op precies dezelfde manier rusten op de spierwitte beddenspreien. Het hotel ligt in het noordoosten van het eiland en in dit kleine plattelandsfort met luxueuze kamers is alles gewoon vlekkeloos. Het heeft vijvers, stallen, een verwarmd zwembad, een wijnkelder en zelfs een dierenboerderij. La guinda?, dat is een enorm landgoed van bomen en wijnranken waar kinderen volop kunnen rennen en spelen.

Een landgoed in de krater van Bandama

Het landgoed bestaat uit boerderijen die in de plooien van de berg liggen en die worden beschermd door een stenen muur. Deze lage, rechthoekige huizen vormen een eenheid met het landschap. Ze zijn uiterst minimalistisch, met hun overdekte houten veranda's, dikke muren en perfect uitgebalanceerde tuinen die in harmonie zijn met de omgeving, de krater van Bandama, die te bereiken is via een route die begint vanaf het hotel. Het restaurant is heel goed, maar het ontbijt op de veranda en de barbecues op vrijdag zijn onweerstaanbaar.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Los Hoyos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
2
262
262
10045