Cortijo de San Ignacio Golf

Hotel met Andalusische ambiance in Telde

Hier kun je heerlijk vakantie houden met een ijskoffie naast het zwembad, omringd door weelderig groen en hoge palmbomen. In dit in hotel omgetoverde oude jezuïetenklooster in Telde, aan de oostkant van Gran Canaria, hoef je nooit op je horloge te kijken. Het gebouw biedt een bijzondere combinatie van bouwstijlen: van buiten Canarisch en van binnen Andalusisch. Cortijo San Ignacio Golf is bovendien de droom van iedere golfer: het ligt naast een golfbaan met 18 holes, een oase waar je even helemaal weg bent.

Een zwembad in het groen, met overdekte galerij en lounge bar

Alle hoekjes van dit hotel zijn betoverend. Bij elkaar vormen ze een ideale plek om niets anders te doen dan heerlijk te genieten van de zon in een zwembad omgeven door natuur, met een overdekte galerij en lounge bar. Het voormalige klooster nodigt ook uit om te ontspannen in de schaduw van een enorme boom op de centrale binnenplaats met zijn houten balkons en fontein. Wie nog meer rust wil, kan kiezen voor een verblijf in het kleine bijgebouw: vier kamers ver verwijderd van de receptie, met veel licht en antieke meubels.

Golf field
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
2
262
262
10045