Mahoh

Een boerenhuis in het noorden van Fuerteventura
Wanneer iets met zorg en toewijding wordt gedaan, ontstaan er authentieke plekken als Mahoh, een gerestaureerd boerenhuis waar de soberheid van de stenen en de warmte van het hout perfect passen bij het droge en kale landschap van Fuerteventura. De charme van dit hotel, geïsoleerd gelegen aan de noordkant van het eiland, is vergelijkbaar met die van de schitterende zonsondergangen die te zien zijn vanaf de molens op de omliggende bergen. Er is geen permanente receptie, maar wel paarden, boomgaarden en rust.
Restaurant met typisch Canarische gerechten
Op de patio rondom het hotel zijn tuinen met vulkanisch zand en cactussen aangelegd, ideaal om ’s nachts de sterrenhemel te bewonderen. Vanuit elk van de negen kamers met hun getrouwe rustieke stijl kijk je uit op het prachtige palmbos. Mahoh heeft veel te bieden: een stal met paarden, een spectaculaire tuin, een aantrekkelijk zwembad en zelfs een bibliotheek met klassieke werken. Direct naast het hotel staat het voortreffelijke restaurant, waar Canarische gerechten liefdevol worden klaargemaakt, en op 10 minuten rijden, een waar voorrecht: de fantastische stranden van El Cotillo.
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
¡Aviso!
-
Localidad
Villaverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
4
10
262
262
10045