Parador de El Hierro

Een toevluchtsoord op El Hierro om even alles te vergeten

Werkelijk afgelegen, in een maagdelijke omgeving waar de vulkanische kust op zijn steilst is. De Parador de El Hierro, gelegen aan de zuidoostkant van het eiland, is de ideale plek om er helemaal uit te zijn en alles te vergeten. Dit typisch Canarische gebouw, van prettige omvang en direct aan zee gelegen, ligt op negen kilometer van de dichtstbijzijnde dorpskern bij de haven van La Estaca. Het woord “haast” bestaat hier niet; het is alsof de tijd hier langzamer verstrijkt. Hier kom je om uit te rusten.

Zwemmen in het kalme water bij de Roque de Bonanza

Het hotel is het beste te bereiken met de auto. Het ligt aan het einde van de weg, tegen een rotswand aan zee, met uitzicht op de Roque de Bonanza, een rotsformatie die voor de eilandbewoners een symbool is. De kamers, met uitzicht op zee, bieden alle gemakken die van een “parador” verwacht mogen worden. De beste plek om verkoeling te zoeken is echter de veranda van de patio, naast het prachtig gelegen zwembad. Via trappen kun je van het hotel afdalen naar zee, waar je in kleine baaitjes met helder water in alle rust kunt zwemmen.

Gym
Kids services
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Las Playas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
  • Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
7
262
262
10045