Playa de San Juan

Rustig water, afgeschermd van de wind en de golven
Het strand Playa de San Juan in de gemeente Guía de Isora, in het westen van Tenerife, wordt druk bezocht door toeristen en de plaatselijke bevolking omwille van het rustige water, afgeschermd van de wind en de golven dankzij de ligging aan de vissershaven en de golfbreker. Het strand ligt in een semi-stedelijke omgeving, een rustige buurt die van dit strand een van de favoriete stranden maakt voor zij die het hele jaar lang graag genieten van een perfecte dag rust. Aan het strand ligt een strandboulevard vol cafeetjes en restaurants om te genieten van de allerbeste gastronomie aan de zee.
Ideaal voor het hele gezin
Het donkere zand, de kwaliteit van het water en de aanwezigheid van alle nodige diensten en voorzieningen worden sinds 2012 gewaarborgd door een Blauwe vlag. De bezoekers van Playa de San Juan hebben hier de mogelijkheid om ligstoelen en parasols te huren, de auto te parkeren op de parkeerplaats, gebruik te maken van douches en aangepaste toegangswegen voor personen met beperkte mobiliteit, een uitgebreide waaier aan diensten en voorzieningen om van een aangename ervaring te genieten. Bovendien is er een VVV-kantoor waar de bezoeker alle nodige informatie over de zone en het eiland kan vinden.
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045