LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

De Estanque Dorado

El Estanque Dorado Spa's en centra voor thalassotherapie in Tenerife
El Estanque Dorado Spa's en centra voor thalassotherapie in Tenerife

Een spa in de vorm van een Thaise tempel in Tenerife

Een prachtig bewerkte houten deur afkomstig van een Thaise tempel leidt u naar de spa van het Hotel Royal Garden Villas. Ondanks dat de in het zuiden van Tenerife gelegen Estanque Dorado klein is, heeft het een heel bijzondere charme. Wat er zich binnenin bevindt, noemt men hekserij, select en sereen, maar betoverd. Een gedimd licht verlicht een kalkstenen zwembad – exponent van grote luxe – geflankeerd door klassieke colonnades en geruisloze waterstralen. Een romantische sfeer om te beslissen welke massage, gezichtsbehandeling of ritueel te nemen na het thermale circuit.

Koningin Cleopatra-ritueel in een spa-ruimte met gedraaide zuilen

Van het ongelooflijke zwembad van de spa, naar het niet minder indrukwekkende bad met gedraaide zuilen, om een lichaamsverstevigend Thalasso-bad of een Cítrico-behandeling te nemen die de huid verzacht. Liefhebbers van Alquimia-producten kiezen waarschijnlijk voor het Koningin Cleopatra-ritueel, waarbij uw lichaam met Spaanse olie wordt gemasseerd. Er zijn vele behandelingen voor het gezicht, maar met zeventig minuten stellen we een onweerstaanbaar alternatief voor botox voor, zoals de schoonheidspakketten voor mannen en specials voor zwangere vrouwen en koppels.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN