LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Vitanova Spa

Spa Spa's en centra voor thalassotherapie in Lanzarote

Een spa met zeewater in Playa Blanca

In de buurt van de meest aantrekkelijke kuststrook van Lanzarote – Papagayo-strand – ligt meer dan 1000 vierkante meter tot uw beschikking om alle stress te vergeten, de spieren te verstevigen en de circulatie te verbeteren. Geïntegreerd in het Dream Gran Castillo Resort gelegen in Playa Blanca in het zuiden van het eiland, heeft de Vitanova Spa, vaandeldrager van de voordelen van thalassotherapie, alles om u als nieuw te laten voelen: een thermaal zeewaterbad, sauna en hydromassagebad, bodywraps, gezichtsbehandelingen en een compleet menu van massages.

Cocoon-behandeling om de huid te verbeteren

Het circuit bestaat uit onderdompelingen in koud water en in het warme water van het thermale zwembad, een klein binnenmeertje dat wordt verlicht door een halve cirkel van verticale glaspanelen. De zachte muziek en de omhullende aroma's van de cabines nodigen uit om zich aan een van de behandelingen te wagen: de gezichtsbehandeling met kaviaar is effectief tegen rimpels en die met koude verbanden verlichten uw benen. De uiterst effectieve Cocoon-behandeling vernieuwt de huid door middel van een peeling, een massage met vochtinbrengende crème en een bodywrap.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN